Main fundraiser photo

Emine's "Clinical Herbalist"degree

Donation protected
Over the years, I have developed a deep relationship with the authentic healing powers of land and nature through learning about sustainable living, earthen architecture, permaculture and bio-dynamic farming and gardening. In my desire to bring a highly effective, affordable healing modality aligned with my passion for nature and plants to those seeking healing, I decided to go back to school to get my degree in Clinical Herbology.

The program is a one year program at the most renowned herbalism school in the States Eclectic School of Herbal Medicine located in North Carolina.                      

http://eclecticschoolofherbalmedicine.com/programs/full-time-studies/

At this 11 months intensive program, I will accumulate a total of over 1000 hours of classroom time. Lectures will go in-depth into the anatomy and physiology involved in the ten major body systems, and the associated pathology.  I will be trained in clinical nutrition, which is at the focal point of program’s healing modalities. I will be taught how to conduct consultations and the art of physical assessment, as well as how to proficiently read blood work. Will also cover advanced medicine making, herbal formulation, the essentials of emergency herbalism and a variety of other indispensable herbal skills.

The school is host to a free-clinic for the community.  At its core is a problem-based learning approach, we’ll be reviewing case histories and working with clients within the first few months of the program. Students will gain consultation skills and learn how to put together wellness plans, including herbal formulas. The clinic is supervised by staff herbalists who review each case and work with students to create effective programs for clients.

Through the school’s advanced medicine making lab we will not only understand how to properly prepare a standardized tincture and how blend potent salves. The training is designed to put students out ahead of the rest in the field of medicine making. Students spend a great amount of time working hands-on with plants by learning how to sustainably wild craft and how to create medicines. Through this one will develop a closer relationship with the plant life and the natural world that surrounds us.

In order to make this amazing opportunity possible, my goal is to raise $ 20,000 and every dollar of your generous contribution will take me one step closer to realizing my professional dream.

I so much appreciate you supporting my cause in return for a free consultation after I become a clinical herbalist!

Thank you from the bottom of my heart.
___________________________________________________________

Uzun yıllardır sürdürülebilir yaşam tarzları, toprak evler, permakültür, bio-dinamik tarım ve bahçecilik üzerinden toprak ve doğa ile derin bir ilişki geliştirdim. Tabiat ve bitkilere duyduğum bu ilgi ve heyecan  beni en eski ve en etkin şifa yöntemlerinden birisi olan bitkisel ilaçlarla tedavi etme yöntemini öğrenmek  ve  “Klinik Herbalist “ eğitimi almak için yeniden okula dönmeye teşvik etti.

Amerika’nın bu konuda en iyi bilinen okullarından birisi olan North Carolina’daki “Eclectic School Of Herbal Medicine”daki bir yıllık yoğun programa katılmaya karar verdim.

http://eclecticschoolofherbalmedicine.com/programs/full-time-studies/

11 aylık bu yoğun programın sonunda  1000 saatin üzerinde  ders almış olacağım. Dersler on ana vücut sistemi üzerine anatomi, fizyoloji ve bunlarla ilgili patoloji unsurlarını derinlemesine irdeliyor. Danışanları değerlendirmek için fiziksel olarak nasıl muayene edeceğimi,ve kan testlerini değerlendirip okuyabilmeyi öğreneceğim. Tabi ki bitkisel ilaç yapmayı, formüller geliştirmeyi, acil bitkisel şifa’nın temellerini ve başka türlü türlü bitkisel yöntemleri kullanmayı  da öğreneceğim.

Okulun  bölgedeki insanlara bedava olarak sunduğu bir kliniği var. İlk bir kaç ayın sonunda buraya başvuranların şikayetleri ile birebir çalışmaya başlıyoruz. Problem çözme tekniği ile her birinin sorununu incelemeye alıyoruz.Bu şekilde biz, öğrenciler konsültasyon becerileri geliştirirken aynı zamanda içinde bitkisel ilaçların da dahil olduğu bir şifalanma yöntemi tavsiye etmeyi öğreniyoruz. Klinkte kadrolu çalışan herbalistler herbir vaka çalışmasında öğrencilere yol gösterirler ve onların danışanlar için işe yarar programlar oluşturmasına yardımcı olurlar.

Öğrenciler okulun gelişmiş ilaç yapma labaratuarında standardize edilmiş karışımların nasıl hazırlandığını ve etkin, kuvvetli  hammadelerden oluşan iksirleri karıştırmayı öğrenirler. Bu eğitim öğrencilerini bitkisel ilaç dallarıda çalışan diğerlerinin önüne çıkartmayı amaçlar. Öğrencilerin zamanının büyük bir bölümü doğadan sürdürülebilir bir şekilde şifalı bitkileri toplayıp onlarla ilaç yaratmayı öğrenmekle geçer. Haliyle bu da bizlerin etrafımızdaki doğal dünya ve bitki alemi ile daha da yakın bir ilişki geliştirmemize sebep olur.

Bu muazzam deneyimi yapabilmek için, hedefim $ 20,000 toplayabilmek. Sizlerin beni desteklemek için yapacağınızı umduğum cömert bağışların her bir doları beni yeni mesleki hedefime bir adım daha yaklaştıracaktır. Bağışın azı çoğu yok her bir doların  önemi büyük.

Destekleriniz için sizlere şimdiden canı gönülden çok çok teşekkür ederim. Klinik Herbalist olduğumda hepinize birer adet ücretsiz danışmanlık sözü veriyorum!
Donate

Donations 

  • Ian Lodge
    • $50
    • 8 yrs
Donate

Organizer and beneficiary

Emine Nursel Boztepe Turan
Organizer
Santa Monica, CA
THOMAS EASLEY
Beneficiary

Your easy, powerful, and trusted home for help

  • Easy

    Donate quickly and easily

  • Powerful

    Send help right to the people and causes you care about

  • Trusted

    Your donation is protected by the GoFundMe Giving Guarantee